Кои са любимите книги на Моника Белучи?

eva.bg 04 December 2019

Снимка: getty images

В интервю, което ще излезе в декемврийския брой на руското издание на списание Elle, Моника Белучи споделя някои интересни неща за себе си, за които всички са любопитни. Списанието си позволи да издаде някои от тях и привлече вниманието ни (да, всяка малка подробност, която може да се знае за Белучи – актрисата, превърнала се в символ на женствеността – ни е безкрайно интересна).

От Моника, която изглежда невероятно в средата на 50-те си години, очакваме строги правила за разкрасяване, както и определено меню. Оказва се обаче, че актрисата не се затормозява с такива неща. „Обичам храната - във всякакви форми. Обожавам и да готвя, но го правя предимно за дъщерите си“, казва тя. А пък за да се приведе във вид сутрин, актрисата не прави кой знае какво: „Задължително измивам лицето си, а след това нанасям хидратиращ крем“ - толкова ясно и просто.

Много хора се чудят какво обича да чете Моника Белучи, чийто интелигентен поглед винаги прозира през всяка роля, в която сме я виждали. Любимите книги на актрисата са „Бягащата с вълци“ на Клариса Пинкола Естес и „Портретът на Дориан Грей“ на Оскар Уайлд.

А пък на въпроса кое е нещото, което я прави щастлива, Моника също отговаря ясно и просто: „Достатъчно е просто да погледна към децата си и веднага се усмихвам!“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР