Специалната вечер на Дженифър Лопес

eva.bg 03 December 2019

Снимка: Getty Images

С последния голям проект, в който Дженифър Лопес участва – филмът „Да свалиш Уолстрийт“ („Hustlers“)– 50-годишната певица и актриса успя да получи одобрението на много критици, които предвиждат и Оскарови статуетки за продукцията, както и да попадне сред престижни филмови номинации, редом до други обичани актьори.

Като една от всепризнатите модни икони, от Джей Ло се очакваше да присъства на Британските модни награди, но тя имаше по-важен ангажимент, а именно ежегодните награди Gotham Independent Film Awards за независими филми. Затова Дженифър бе в Ню Йорк, а не в Лондон.

Макар и да не си тръгна с награда, за Лопес бе чест лентата, в която участва, да бъде номинирана в престижната категория за „най-добър игрален филм“. Тя се усмихваше цяла вечер, а до нея за подкрепа бе възлюбеният й Алекс Родригес.

Независимо, че беше придружена от Алекс, на червения килим Дженифър позира сама, за да покаже впечатляващия си тоалет в пълния му блясък. Този път тя заложи на класическото черно и обра овациите с роклята си с пера от Ralph & Russo, в която изглеждаше страхотно.

Вижте детайли от вечерта на Дженифър Лопес в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР