Ето ги жените, които показаха, че не се страхуват от новото начало

Конкурсът „Жена на годината 2019“ на списание GRAZIA, с водещи Димо Алексиев и Мария Силвестър, се проведе на 28.11 под мотото НОВО НАЧАЛО

eva.bg 29 November 2019

Церемонията с 14-годишна история за пореден път доказа, че женската сила не познава граници, преодолява всички ограничения и не се спира пред нищо. Във вълнуващата вечер вдъхновяващи и достойни за възхищение дами излязоха на сцената, за да приемат статуетката, символ на оценката на списание GRAZIA към техните постижения.

Освен приза Жена на годината, победителките получиха и подаръци. Сред тях са подаръчни сетове от After Eight, лимитирани кутии за бижута Pandora, Somersby подарък, комплимент от Answear, продукти от серията BioVital на Rubella, серия за коса от Revalid, вина „Botique Collection “ на Domaine Boyar, околоочен крем от La Prairie и цветя от Florimemori.

Ето ги и големите победителки:

Статуетката за „Жена на годината 2019“ в категория „модели“ връчи Ирина Лазова, кънтри мениджър на Answear за България, а победител стана момичето с интернационални мечти и успехи Белослава Хинова - Бел, модел на Ivet Fashion. Красавицата ни благодари за номинацията и на родителите си, които са я възпитали.

В категория „дизайнери“ наградата беше връчена от Йоана Мокану, груп бранд мениджър на Nestle и грабната от Кристина Панчева, която стартира свой бранд за бижута „Efir Gems“. „Аз съм едно обикновено момиче с големи мечти!“, каза тя, държейки гордо статуетката на „Жена на годината 2019“.

Георги Тошев имаше честта да връчи статуетката в категория „актриси“ на Весела Бабинова, която тичайки от представление, буквално влезе в залата секунди преди връчването на наградата. Талантливата актриса призова публиката по-често да ходят на театър и благодари на останалите 3 номинирани дами в категорията, защото призна, че се вдъхновява от тях всеки ден.

Любомир Мораров, продуктов мениджър на Ревалид за България връчи статуетката в категория „музика“ на Прея. Развълнувана тя каза „Имах си реч, но честно казано се изпари в съзнанието ми. Много ви благодаря, че сте гласували за мен. 2019-та ми беше най-щастливата година.“

За „Жена на годината 2019“ в категория „спорт“ вотът на публиката определи Нургюл Салимова, а наградата бе връчена от спортния журналист Ники Александров. Поради невъзможност да присъства, статуетката прие Даниела Христова от треньорския състав на Нургюл.

Доротея Митева -  мениджър реклама, Рубела връчи статуетката „Жена на годината 2019“ в категория „телевизия“. Тази година сърцето на публиката грабнаха Мирослава Иванова и Мартина Генчева от публицистичното предаване на NOVA „Събуди се“.

Победителката в най-духовната и обединяваща категория обяви Константин Вълков - програмен директор на Дарик радио. „Жена на годината 2019“ в категорията стана писателят Мария Лалева, която завърши речта си с точното и ясно послание – „Всяко усилие, което е честно си заслужава!“

Статуетката „Жена на годината 2019“ в категория „бизнес“ бе връчена от Зарина Ганчева - изпълнителен директор на Метрореклама на Нели Ангелова - мениджър комуникации на югоизточния пазар на Нестле. Тя благодари на всички гласували и екипа си.

Наградата в категория „общество“ връчи Жаклин Цочева – директор „Публични комуникации и връзки с обществеността“ в Кока-Кола Хеленик Ботлинг Къмпани България.Признанието отиде при Силвена Христова – председател на фондация „Живот със синдрома на Даун“. „Искаме да показваме и доказваме, че животът със синдрома на Даун е наистина възможен.“

Наградата в категория „послание“ във времето създадена от списание GRAZIA и Pandora връчи Мартен Роберто. Публиката я отреди на великата актриса Цветана Манева. За жалост тя не успя да присъства на церемонията и Георги Тошев прие статуетката от нейно име, като сподели любимия си нейн цитат – „Животът не е физическо, а духовно измерение“.

Церемонията приключи с видео, посветено на темата Ново начало, в което видяхме смели жени, променили посоката на живота си.

„Жена на годината 2019“ се проведе със специалната подкрепа на After Eight, Pandora, Филип Морис България, Somersby, Answear, Rubella, Revalid, Audi, Coca Cola Hellenic Bottling Company, Domine Boyar, La Prairieи Braun.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР