Звездите празнуват Деня на благодарността

eva.bg 29 November 2019

Рийз Уидърспун

Снимка: Instagram

В края на ноември в САЩ всички се готвят за един от най-големите празници, а именно Деня на благодарността. Той се чества на различни дати и в Канада, някои от Карибските острови и Либерия. В Щатите големият ден се пада в четвъртия четвъртък на ноември и традиционното ястие, което е задължително за празничната трапеза, е печената пуйка.

Много от знаменитостите споделяха многократно в мрежата как прекарват и с каква компания споделят празника. Дженифър Анистън сподели снимка, на която показва, че на масата ще има и мексиканска храна – апетитни енчиладас. Анистън празнува в компанията на Джими Кимъл, бившия си съпруг Джъстин Теру, Кортни Кокс и Уил Арнет.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на

Даян Крюгер прекара Деня на благодарността със съпруга си Норман Рийдс и малката си дъщеричка на плажа. Момиченцето на Даян се появи на бял свят миналия ноември и е първото й дете. „Знам, че няма да помниш тези разходки и думи, които ти се случват сега, но се надявам да си спомняш колко си обичана и колко сме благодарни да те имаме в живота си“, написа актрисата, споделяйки два кадъра от щастливия си ден.

Вижте как празнуваха останалите звезди в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР