В приключенията се скача смело!

Tommy Hilfiger ни приближава към големите изживявания

eva.bg 03 December 2019

Всички приключенски натури с авантюристичен дух имат нужда от нови и нови емоции, големи изживявания и предизвикателства. Такъв тип хора опитват различни видове физически активности, спортове и опознават красивия свят около себе си, който чака с отворени обятия да открием безкрайните му възможности.

За подобни приключения обаче трябва да бъдем подготвени добре, за да можем да вземем максимума от всеки миг. Както в спорта, така и в пътешестването трябва да се погрижим за комфорта си и за това да се чувстваме добре и уверени – особено в преминаването си от живота в града към този на открито. Подбирането на подходящ гардероб за целта е първото, на което трябва да обърнем внимание, за да може условията да не пречат на доброто изживяване.

За щастие всичко това е на ръка разстояние и някой се е погрижил вместо нас да улесни идеите ни. Едно от водещите имена в модния свят, Tommy Hilfiger, посвещава цяла своя колекция на онези мъже и жени, които са осъзнати пътешественици и търсят всичко, за което говорим тук. Колекцията Tommy Sport за есен 2019 съчетава стилния класически облик с обновените технически умения, съчетаващи контрастни текстури.

Рециклираният полиестер влиза в унисон с уникалните графични мотиви на Tommy Sport, докато тъканите са с повишени технически функции, включително свойства за охлаждане, защита, отразяване на светлината, компресия и водоустойчивост. Базовите артикули (сутиени, клинове, якета против вятър), които са ключови за спортния гардероб, са освежени с топли сезонни цветове и неочаквани силуети, с които ще изглеждате (а и ще се чувствате) страхотно. Червеното, бялото и синьото – емблематичните за американската модна къща цветове – се преплитат в уникална дизайнерска естетика. Почеркът и ДНК-то на марката съвършено се обиграват с новите елементи.

Можете да се доверите на Tommy Sport, защото освен смелата стилистика на артикулите, в тях откриваме функционалност и лекота на движението, като всичко това пасва на спортове с ниско и силно натоварване. Охлаждащите свойства са постигнати чрез дишащи, адаптивни и комфортно разтягащи се материи. Якетата с подплата имат подобрена видимост, тъй като разполагат със светлоотразителни звезди или цветни акценти. Комфортът е на първо място, но не за сметка на стилния дизайн (а тези детайли винаги имат значение!)В приключенията се скача смело! Вижте повече от колекцията в галерията ни.

Всички артикули на Tommy Sport са налични в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, The Mall и Serdika Center.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР