Моден блиц с Преслава Владимирова

eva.bg 25 November 2019

Сатенираната пижама във всичките си разновидности е тук и може да бъде заместител на традиционния костюм. Тенденция, която Преслава също харесва, и има необходимото присъствие и осанка, с която може да носи този аутфит от лежерен неделен обяд до неформални бизнес срещи. Риза и панталон Theory от Koncept 7, чанта Gucci от Dress Code

Снимка: Радина Ганчева

Ако видите Преслава Владимирова, е възможно да си помислите, че е чужденка. Висока, руса и с наситено сини очи, тя е маркетинг мениджър на бранда Audi в Porsche BG през последните 14 години. Нейното име е олицетворение на професионализъм и огромен опит в сферата й на дейност. Като жена, Преслава познава прекрасно себе си, а личният й стил е смес от женствени и функционални решения.

МОДНА АНКЕТА

Твоят личен стил в три думи: Функционален, дискретен.

Любим моден тренд този сезон (есен-зима 2019-2020)? Сатенът и pyjama-style.

Трендът, който така и не разбра? Да си изцяло подвластен на модните тенденции, без да отразяваш себе си, е вид комплекс. Така нареченият Total look според мен е ненужно дисциплиниращ и под черта е вид униформа, в която доброволно се въдворяваш. Чехлите с козина, които изглеждат като че ли си стъпил в животно.

Ти самата ще инвестираш ...в това сако на Gucci (прилагам снимка, много съм сериозна) и текущо, с удоволствие, ако съумея, в обувки на Steward Weizmann и разни дреболии от Zara Home. Защото ми взе акъла първото, а за обувките – защото страшно ги харесвам и са учудващо удобни, даже и високи.

И с удоволствие... Ще продължа да нося блейзър и дънки, винаги.

Всъщност, в гардероба ти винаги ще има място за... Дънково яке, защото никога не си го купувам и нося тези на дъщерите ми, които не ми стават.

И никога няма да те видим... Облечена в анцуг

Основните съставки на добрия стил са... Мярката, дискретността и умението да се съобразиш с възрастта си и метеорологичните условия. Според моята баба и когато се събудиш, веднага да си сложиш червило.

А в графата „лош вкус“ би поставила... Използването на цинично скъпи вещи.

Адмирираш жените, които... Могат да съчетават различни дейности в ежедневието си и вярват, че го правят успешно, както и на тези, които могат да приготвят вечери за големи компании в официална рокля.

Луксът за теб е... Да пътувам до вълнуващи и предизвикателни места, да се срещам с интересни, живи и смислени хора, да мога да избера любов пред всичко друго.

Най-добрата част от твоята работа е... Цялата ми работа, харесвам професията си.

Думата, която те описва най-добре в момента, е... Смисъл, да се фокусираш върху смисъла и целта в нещата, които вършиш, и да намериш точните думи и постъпки да го предадеш и на децата си.

НАКРАТКО/
Любим дизайнер / бранд
Том Форд, Paul Smith, Missoni
Аромат
Bachmakov на The Different Company
Филм
Бандите на Ню Йорк на Скорсезе
Песен
„Slipping through my fingers” на ABBA,
Island Blues на Koop
Книга
„Изумление и трепет“ на Амели Нотомб, „Четецът“ на Бернхард Шлинк,
Дестинация  
Куба, Норвегия, Япония
Вреден навик
Прекъсвам другите, докато говорят.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР