Този костюм е любим на г-жа Бекъм. Носи го вече два пъти.

eva.bg 22 November 2019

Снимка: Instagram

Виктория Бекъм в момента е сред най-успешните дизайнери. Модата винаги е била най-голямата й страст, както самата тя е признавала неведнъж. „Дори в края на деня, преди да заспя, мисля за следващата си колекция. Аз съм жената, която си ляга до Дейвид Бекъм, а в леглото пак мисля за дрехи!“, казвала е през смях Виктория.

Няма място за съмнения, че относно гардероба си тя не прави компромиси. Но дори и дизайнер като Виктория знае, че някои дрехи са твърде хубави, че да бъдат облечени само веднъж.

Г-жа Бекъм повтори своя минималистична визия, която вече веднъж бе заснета стотици пъти наградите „Мъж на годината“ на списание GQ. Става дума за белия костюм, който Виктория избра тогава за червения килим, където позира до Дейвид Бекъм и сина си Бруклин. Сега бившата членка на Spice Girls облече костюма отново, по случай лансирането на новата й козметична линия. Виктория отпразнува повода в компанията на Ким и Кортни Кардашиян и сподели няколко кадъра в Instagram профила си.

Костюмът безспорно е една от неостаряващите тенденции в модата, които са подходящи както за делови срещи, така и за звездните червени килими. Виктория Бекъм може спокойно да нарече костюма своя униформа, защото е кралица в „сглобяването“ на такива визии и ги поставя винаги с предимство пред останалите тоалети в гардероба си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР