Бъдете най-добрата версия на себе си

29 November 2019

Посърнал тен, признаци на умора, първи бръчки, неравна текстура на кожата... не е нужно да питате огледалото коя е най-красива на света. Това сте вие и още дълго време може да запазите красотата си, въпреки неизбежните следи от времето и начина на живот. Но за това е нужно да положите грижи, така че да съхраните красотата на кожата си. Особено, ако сте изложени на целия стрес и замърсяване, свързани с напрегнатия живот в града. Или пък няма как да си спестите часовете, прекарани пред компютъра и съответно непрекъснатото излагане на синя екранна светлина.

В крайна сметка не сте единствени – 92% от населението на земята живее в замърсена среда. А пряка последица от това е ефектът на окисляване, познат още като „оксидативен стрес“, който стои в основата на посърналия тен, първите бръчки, ускорения процес на стареене.

Решението: през 2017 година Дерматологични Лаборатории Avène лансират на Северно и Южноамерикансия пазар антиоксидантната серия A-Oxitive, която се радва на огромен успех. Сега марката предлага ново експертно решение и в Европа: хроноактивен ритуал с провитамини – ежедневна грижа, която осигурява на кожата всичко, от което има нужда през цялото денонощие и се бори успешно с първите признаци на стареене на кожата.

Серията A-Oxitive включва четири продукта, насочени към дневна и нощна грижа. Провитамините, включени в A-Oxitive под формата на прекусори, гарантират постепенно освобождаване, по-добро усвояване, имат обновяващ ефект и осигуряват антиоксидантна защита през целия ден.

Сутрин изглажда, защитава и хидратира кожата чрез защитен антиоксидантен комплекс, включващ провитамини С и Е. Те осигуряват оптимална толерантност, 24-часов антиоксидантен ефект и по-добра абсорбация на кожата.

A-Oxitive аква-крем е с хидратираща аква-гел текстура, изглажда кожата и има защитен ефект срещу замърсявания, дава усещане за комфорт. Видимо изглажда кожата и изравнява тена.

A-Oxitive антиоксидантен серум е обогатен с GP4G (енергизира клетките), стимулира и подсилва естествените защитни механизми на кожата. Богат е на Термална вода Avène, която е успокояваща, антииритативна и омекотяваща.

Вечер пък може да разчитате на A-Oxitive серията, за да детоксикира, изглажда и ревитализира кожата чрез обновяващ комплекс, включващ ретиналдехид и провитамин Е. Ретиналдехидът е пряк прекусор на Ретиноловата киселина и естествено усвоим от клетките, той се трансформира във витамин А според нуждите на кожата, без риск от предозиране. Клетъчната активност e стимулирана.

A-Oxitive нощен пилинг-крем е нощен крем с повърхностен козметичен пилинг, без аромат, регенерира и детоксикира кожата, заличава първите видими признаци на стареене и намалява вредите, причинени от оксидативния стрес.

A-OXitive изглаждащ крем за околоочен контур осигурява свеж и отпочинал вид още при събуждане. Без аромати, подходящ за всеки тип кожа в областта на околоочния контур.

И когато следващия път се вгледате в огладелото, със сигурност няма да се почувствате посърнали от крайния резултат. Бъдете най-добрата версия на себе си и останете естествени.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР