Класическата елегантност на Брук Шийлдс

eva.bg 19 November 2019

Снимка: getty images

През последните месеци 54-годишната Брук Шийлдс се появява много често по червените килими на различни звездни събития. Навсякъде актрисата впечатлява с елегантността си и усета си за стил, които й придават класически блясък и грация, срещани рядко дори сред холивудските знаменитости.

Последната поява на Шийлдс бе на Corporate Fund Fashion Gala в Манхатън, Ню Йорк. Тъй като събитието бе модно, всички поканени дами бяха много стилно облечени, но Брук пак успя да изпъкне.

Бляскавата й макси рокля от Ralph Lauren бе съчетана с дълги обеци и яркочервено червило, което, според гримьора Сан Адингтън, подчертава изразителните й плътни вежди, които се превърнаха в запазена марка на актрисата още от ранните й изяви в киното през 80-те.

Брук Шийлдс има две дъщери от втория си съпруг Крис Хенчи. Двете й момичета в момента са в тийнейджърските си години. Роуън Франсис Хенчи е на 16, а Гриър Хамънд Хенчи е на 13.

Когато бях във възрастта на дъщерите си, не бях толкова зряла като тях. В това отношение те са по-напред от мен. Те са по-уверени в себе си, в това как изглеждат, но имат и същата упоритост, инат и сила като мен. Но смея да кажа, че при тях всичко това е много по-добре овладяно. Завиждам им!“, сподели Брук преди седмица пред списание People.

Вижте визията на Брук Шийлдс в галерията

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР