Шоколадови копнежи

Хубавата вечер е на няколко сладки хапки от това да се превърне в прекрасна... с After Eight!

eva.bg 09 December 2019

Любовта към себе си се изразява в много и различни неща и те, макар и малки, се оказват от най-голямо значение. Грешна е представата, че жестовете и вниманието трябва да бъдат отправяни само към различни от нас хора. А помните ли кога за последно си позволихте да си направите жест - сами на себе си, за собствено удоволствие?

Не е нужно много, за да подобрите настроението си и да завършите деня си, чувствайки се страхотно. Всъщност хубавата вечер е само на няколко сладки хапки от това да се превърне в прекрасна. Да, точно така – сладки хапки. Шоколадът е един от лесните, но толкова чудесни начини да се поглезите. 

Ние сме тук да ви напомним, както и преди сме казвали, че шоколадовите изкушения не трябва да се изключват от менюто ни, тъй като шоколадът подобрява настриението и е перфектният начин да си създадем приятна обстановка.

Бонбоните After Eight, съчетали елегантността на шоколадовия плътен вкус със свежестта на ментата (само както изтънченото английско майсторство може), са перфектният завършек на дългия ден. Цялото великолепие на комбинацията на ментата и шоколада е събрано във всяко тънко, изящно блокче в кутията на After Eight.

Старанието и вниманието към всеки детайл носят онова удоволствие за небцето и душата, което подслажда всеки обикновен сив ден.

Още от 1962 г., когато биват създадени, тези бонбони правят всеки момент, повод и събитие специални. А в крайна сметка моментите, които се помнят, са именно специалните!

After Eight се раждат тъкмо от специалното внимание и грижа:

През онази далечна есен на 1962 г., когато вълшебната комбинация между мента и тъмен шоколад се превръща в сърцето на тази кутия с бонбони, всичко се прави на ръка - от ментовия крем, обвит от шоколадовата прегръдка, до опаковането на всяко отделно блокче.

Днес уникалният вкус на бонбоните стига до нас по модерен и лесен начин, но винаги съхранявайки в себе си магията на цялото това внимание, с което е създадена първата партида.

Там, където започва животът и се случват чудесата, са тези „малки-големи“ специални моменти, които само ние самите можем да си подарим!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР