Принц Чарлз на 71

Честит рожден ден, принце!

eva.bg 14 November 2019

Снимка: Instagram

Днес принц Чарлз става на 71 години и честитките валят отвсякъде. И двамата му синове побързаха да го поздравят за рождения ден най-официално, пускайки снимки и обръщения в Инстаграм.

Меган и Хари споделиха кадър, на който Чарлз е в компанията на Хари и внука си Арчи. Честит рожден на Негово Кралско Височество принцът на Уелс – Сър, баща и дядо!“, написаха те към снимката.

Уилям и Кейт също побързаха да честитят празника на престолонаследника, споделяйки в Инстаграм няколко кадъра с Кейт и внука му принц Луи, с Уилям, както и един, на който е с двамата братя.

Всички те обаче ще могат да отбележат заедно празника чак утре, защото в момента Чралз е на планирано двудневно посещение в Индия. Вместо с Камила, синовете и внуците, той посрещна 71-ия си рожден ден в Мумбай, където ученици от местно училище го изненадаха с торта.

Рожденикът официално е най-възрастният престолонаследник от 300 години насам. Не знаем дали някога ще има честта да седне на трона или ще го преотстъпи на следващия в редицата - сина му Уилям, но дори никога да не стане крал, има доста поводи да е щастлив и да се гордее. Най-вече с децата и внуците си. А и какво му е лошото да бъдеш цял живот принц!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР