Вратите са отворени в Нощта на театрите

Над 170 събития в седмата Нощ на театрите в България

13 November 2019

Седмото издание на Нощ на театрите ще се състои тази събота – 16 ноември. Предвидени са над 170 представления в стандартен и нестандартен час, пърформанси, форматни събития, дискусии, изложби, отворени врати”, театрални пътешествия и срещи зад кулисите, NT Live, импро театър, концерти, ателиета, фокуси, поетични рецитали, младежко творчество, изключително богата детска програма... Събитието ще бъде отбелязано в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Хасково, Благоевград, Велико Търново, Сливен, Габрово, Симитли, Добрич, Плевен, Кърджали, Смолян, Перник и Шумен.

Тази година кампанията за инициативата е с послание „Ти променяш играта. Играта променя теб“ и е вдъхновено от взаимната промяна, която се случва на зрителите и на изкуството. Над 1500 творци от различни театрални стилове стават част от европейската платформа в България и ще представят своите продукции в над 90 локации в 18 града. Форматът на Нощ на театрите няма аналог в България.

Цялата програма на Нощ на театрите е публикувана в официалния сайт. А всичко актуално може да следите във фейсбук и инстаграм.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР