Направете я щастлива

5 идеи за парфюми, подходящи за жени, които са страстни, целеустремени, грижовни и нежни

12 November 2019

В навечерието на Черния петък ето няколко идеи за парфюми, подходящи за жени, които са страстни, горещи, целеустремени, но и много грижовни и нежни. Следователно, ароматът трябва да бъде избран така, че да отговаря на същия богат и темпераментен натюрел на дамата. Според някои астролози, в категорията на тези дама попадат представителките на зодия Скорпион, но ние сме сигурни, че може да откриете подобни страстни натури сред родените през всеки един месец. Важното е да я направите щастлива или пък да зарадвате себе си с подобен подарък.

Armani Sì Passione

Този аромат ще ви помогне да засилите женствеността и нежността. Принадлежи към великолепно семейство от аранжировки с плодове и цветя и се разкрива със сочен флеър от узряла круша, леко тръпчив касис и пикантен розов пипер. Чувственият аромат на хелиотропа в комбинация с мрачен жасмин и луксозна роза са „сърцето” на Giorgio Armani Si Passione. Крайният състав придава стипчивост към кедрово дърво и сладко блаженство на ванилия.

Сhanel Сoco Mademoiselle

Изтръпващият, затоплящ парфюм Chanel Coco Mademoiselle е отличен коледен подарък. Шанел парфюм са известни с магнитната си привлекателност, не могат да бъдат объркани с нищо. Coco Mademoiselle е аромат на ориенталски дървесен кехлибар с особено изразителен характер. Композицията е изградена около „свръхдоза“ пачули, звукът на който подчертава кехлибареното съгласие на ванилия и боб от тонка. Роза, жасмин и контрастна свежест на цитрусови плодове в сърцето на композицията допълват този мощен звук.

Lancôme La Nuit Trésor

Дамски парфюми La Nuit Trésor олицетворяват мистерията и привлекателността. Това е ориенталски гурме аромат с вкусни плодови флорални акценти. Сладкият дует на личи и вискозен пралин е засенчен с пачули и зелен папирус. Лек нюанс на тамян придава на ароматната вода мрачен ориенталски оттенък. Както подсказва името, този парфюм е най-подходящ за вечерни събития.

Mugler Alien

Парфюмът Alien Thierry Mugler ще разкрие в жената естественото й съблазняване, чувственост и привлекателност. Особено популярен аромат се крие в умелото тъкане на мистериозно съблазнителни ориенталски и елегантни дървесни акорди. Тяхната уникална хармония подчертава изключителната и многостранна природа на жената - нежна, деликатна и чувствена, но и в същото времео силна, решителна, необичайно елегантна и изтънчена. Сърцето на аромата е изпълнено с богати нюанси на луксозен самбак жасмин. И в края на обаятелната симфония звучат женствени нотки на бял амбър и екзотично дърво.

Yves Saint Laurent Black Opium

Модерна версия на легендарния аромат Yves Saint Laurent Opium в рок енд рол нюанс е създадена за страстни и чувствени жени, които не се страхуват да очароват. Този нахален, смел и в същото време чувствен състав разкрива ободряващи акорди от кафе на зърна. Подобно на глътка ароматна напитка, този парфюм зарежда с енергия. Нотките на „сърцето” очароват със сладостта на венчелистчетата на портокаловия цвят, свежестта на жасмина и остротата на червения пипер. Финалните акорди ще напомнят за себе си с нотки на ванилия, кедър и пачули.

Всеки от петте емблематични аромата е подходящ за звездния му собственик. Ако е трудно да изберете само един парфюм, можете да се възползвате от предстоящата възможност на Черен петък и да закупите няколко.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР