Кои ще са победителите на Dibla Design Awards 2019

Тази година сред 16-те членове на журито - български и чуждестранни дизайнери, архитекти и авторитетни преподаватели, откриваме и истински световни звезди в бранша.

06 November 2019

Кои ли проекти са привлекли вниманието на скандалния и провокативен Карим Рашид, Федерико Делроссо – един от десетте съвременни дизайнери, променили света, и Атила Верес, румънския продуктов дизайнер, работил за марката ВMW? Какво мислят за нивото на дизайна в България ръководителят на магистърската програма за интериорен дизайн в Академия „Домус“ Хасегава Аой и Кристиян Дуйкарт, специалист по визуални съобщения, работещ с редица прочути световни марки? Всички те имат нелеката задача независимо да оценят постъпилите проекти в разделите „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“, отдавайки значение на общото въздействие, цялостност и оригиналност. Все по-разнообразният състав и все по-високото ниво на журито е красноречиво доказателство за непрестанно повишаващия се престиж на съревнованието Dibla Design Awards.

Несъмнено, признанието „Дизайнер на годината“ е едно от най-желаните и престижни отличия за бранша в България. И тази година то ще бъде присъдено въз основа на опит, професионализъм и успешно популяризиране на българския дизайн на международна сцена.

Както всяка година, всички проекти, достигнали до етап журиране в Dibla Design Awards 2019, ще бъдат публикувани на сайта на съревнованието dibla-awards.com и на страниците на Албума на церемонията, който по традиция попада в ръцете на всички над 650 специални гости на събитието. Най-добрите проекти ще бъдат поместени в Годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2019“.

За четвърта поредна година истинските ценители на стила и естетиката ще могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша.

Покани за церемонията Dibla Design Awards 2019, която ще се проведе на 21 ноември от 19.30 ч. в Sofia Event Center, може да откриете на bilet.bg.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР