Спечели OLED телевизор от Philips с HiComm Awards

eva.bg 07 November 2019

Знаете ли кой култов герой умира в най-печелившия филм на всички времена – Avengers: Endgame ($2,8 милиарда за 6 месеца)? Ами кой е единственият анимационен филм в историята, попаднал в първата десетка за най-печеливши ленти с печалба от над $1,6 милиарда само за 3 месеца? Кой сериал на HBO за броени седмици измести от върха култовия Game of Thrones? И кой български филм до момента е спечелил 9 отличия на национални и международни кинофестивали?

Ще ви помогнем, но само малко. Няма да издадем кой умира в Avengers: Endgame, но около този наистина хитов филм кръжат толкова интересни факти, че колосалната му печалба е само черешката на тортата. Набързо, ето 10 интересни факта:

- Филмът е заснет наведнъж с предишната серия (Avengers: Infinity Wars), а снимачните дни надхвърлят цели 200. На 11 септември 2017 г. снимките са временно спрени заради урагана Ирма.

- Още един рекорд е подобрен от Avengers: Endgame. Това е първият филм, който надхвърля печалбата от 1 милиард долара още през седмицата, в която стартира.

- Измършавелият вид на Тони Старк от филма е реализиран с компютърни спецефекти. Робърт Дауни Джуниър се оказва и единствения актьор прочел целия сценарий.

- Билетите за нощта на премиерата на Avengers: Endgame са били толкова търсени, че в eBay се продавали комплекти от 2 билета за… 15 000 долара!

- Във филма има закачки, свързани с Класическата трилогия „Завръщане в бъдещето“, чиято музика е написана от Алън Силвестри. Той е автор на музиката и на всички филми за Отмъстителите (без Age of Ultron от 2015 г.).

Ако сте прочели всичко дотук, явно обичате кино, сериали, музика и игри. Още от тях ще намерите в новата селекция за тази година на HiComm Awards тук. Обединени в 11 категории, екипът на hicomm.bg e подбрал по няколко от най-интересните филми и сериали, песни и албуми, игри и приложения, станали хит през 2019 г. Гласувайте за вашите фаворити и освен добро настроение, може да спечелите и чисто нов 55“ OLED телевизор от Philips!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР