Suit me up!

Костюмът - неостаряващата тенденция, която винаги намира място в гардероба ви...

eva.bg 08 November 2019

Кадифено сако: Liu Jo; Панталон: H&M; Поло: Benetton; Очила: Reserved; Боти: Punto

Някои модни тенденции не изчерпват своите сили и винаги успяват да се завърнат първо на подиума, а след това и в гардероба ни – освежени с актуалността на съвременните концепции и експериментиране. Такава тенденция, която съвсем смело можем да наречем „неостаряваща“, е костюмът, който по един или друг начин винаги намира място в женския гардероб.

Есенно-зимните колекции на модните гиганти показаха всевъзможни вариации на костюма по котешката пътечка и отново ни напомниха колко уверено стъпват жените, облечени в него. Панталоните, блейзърите, саката – основата на един костюм – са на първо място изключително удобни, а и дават наистина много възможности за съчетания, за да се разнообрази визията.

В костюм ще се чувствате елегантни и уверени на официалната си работна среща, а по-късно можете да свалите токчетата, да обуете любимите си кецове или мокасини, да сложите френската си барета и да се разходите в парка. Във все по-застудяващите дни костюмът перфектно ще се съчетава с топлите пуловери, а ако имаме щастието да се радваме на още слънце, спокойно можем да посегнем и към любимата си тениска, с която визията става малко по-неангажираща.

Независимо дали целите да сте по-елегантни, или по-ежедневно облечени, комбинацията на кадифено сако и панталон при всички случаи ще ви открои с висок вкус и стил. Нека не забравяме, че любимото ни каре и английски туид също са част от играта! Класиката среща модерността и в общия си „танц“ двете обиграват съвършено най-различни цветове, големини и принтове.

Приканваме ви да допуснете костюма в гардероба си, заявявайки силното си присъствие с вашия прочит и игра на цветове, десени и комбинации. Есента е красива, обещавайки ни също толкова красива зима, от които можем да почерпим много от вдъхновението си за гардероба. Огледайте се около вас и започвайте модните си обиколки по магазините! Подсказваме ви с две красиви визии от новата кампания на Bulgaria Mall, които можете да видите детайлно в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР