Топлият гардероб на студения сезон

eva.bg 28 октомври 2019

Пуловерите, пухенките, палтата и всички топли дрехи дочакаха своя звезден миг! С падането на температурите се нуждаем от покачването им в нашия гардероб.

Когато пазаруваме за есенно-зимния сезон, основни фактори са както комфортът, така и визията (нека бъдем честни, модната фурия никога не утихва!). Затова е важно, за да избегнем неприятното чувство на навличането и наслагването на дрехите, да изберем такива, които са изработени с перфектната топлеща материя и не изневеряват на добрия вкус.

Модното есенно-зимно пазаруване може да продължи дълго и разточително, освен ако някой не е помислил вместо нас да включи на едно място всички горещи тенденции, обигравайки ги в подходящите артикули за сезона.

Дамската колекция на Tommy Hilfiger за есен 2019 успява да засити всичките ни модни капризи.

Вдъхновена от осъзнатия сблъсък между функционалност и традиции, устойчивост и практични елементи, тя добавя техничност и многостранност към класическото американско ДНК на марката. Тук можем да открием невероятни модели на артикулите, които са гръбнакът на зимния гардероб – пухените якета, пуловерите, палтата, ботите.

В основата на колекцията стоят иновативните материи: барахетни панталони с еластичния TH Flex, емблематичната пухенка с пълнеж от топъл Re:Down® и пуловери, претворени с лесна поддръжка луксозна вълна.

Красивите монограми с инициалите на Tommy Hilfiger придават изящна елегантност на изчистения класически стил на пуловерите.

А кой е казал, че трябва да захвърлим роклите през студения сезон? Женствените предложения от бранда са надградени с плетива с атрактивни десени в стил „color block, които създават невероятни силуети.

Споменавайки десените, в колекцията се радваме на някои от „царете“ сред тях – това са ситното каре, fair isle и пейсли десенът. Те добавят страхотен акцент и съвършено се съчетават с неутралните тонове и иконичната палитра на Tommy Hilfiger в червено, бяло и синьо. Още по-внушителен контраст добавят зеленото, оранжевото и розовото, които също са част от линията.

Новият сезон вече е тук, но готов ли е гардеробът ви? Действайте! Дамската колекция на Tommy Hilfiger е налична в магазина на марката в Paradise Center.

В галерията ни почерпете малко модно вдъхновение.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР