Семейство Скорсезе, дами и господа!

eva.bg 22 October 2019

Снимка: getty images/guliver

Ето една рядка семейна изява на червения килим, която няма как да не отразим. Става въпрос за легендарния режисьор Мартин Скорсезе, който в момента обикаля фестивали и червени килими покрай премиерата на най-новия му филм „The Irishman”, в който е събрал Ал Пачино, Робърт де Ниро, Джо Пеши. Не те обаче го придружаваха на кинофестивала в Рим, където вчера той бе за представянето на филма.

Този път до 76-годишния Скорсезе застанаха 72-годишната му съпруга Хелън Морис и двете му дъщери Кати и Франческа.

Кати е на 53 години и е от първия брак на Мартин Скорсезе – с Лорейн Мари Бренан. Франческа пък е на 19 години и е плод на любовта му с Хелън.

Мартин Скорсезе и Хелън Морис са женени от близо две десетилетия, но топрежисьорът всъщност е минавал пет пъти под венчилото.

След първия му брак за Лорейн, от който е дъщеря му Кати, той се жени за писателката Джулия Камерън през 1976 година. От нея също има дъщеря – Доменика Камерън-Скорсезе. Следващият му брак е с актрисата Изабела Роселини – от 1979 година до развода им през 1983 година. Следва сватба с филмовата продуцентка Барбара де Фина през 1985 г. Двамата се развеждат през 1991 година.

С Хелън се женят през 1999 година и остават заедно и до днес. Дъщеря им Франческа се е появявала във филмите му The Departed и The Aviator. Сега обаче може да ги видите в цялата им фамилна прелест от червения килим на кинофестивала в Рим в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР