Пачино и Де Ниро – това се казва компания!

eva.bg 02 October 2019

Снимка: Variety magazine

Остава по-малко от месец до излизането на новия дългоочакван филм на Мартин Скорсезе - „Ирландецът“. Лентата ще излезе през ноември в онлайн платформата за филми и сериали Netflix, а още вече заявяват, че това е един от Оскаровите филми. Netflix заплати 105 милиона долара за правата му. Както подобава за Скорсезе, режисьорът събра невероятен екип и на екрана ще видим да си партнират великаните Ал Пачино, Робърт Де Ниро и Джо Пеши.

Франк Ирландеца Шийрън“ е прякорът на наемния убиец, за когото филмът ще разказва. На него приписват вината за смъртта на Джими Хофа и Джон Кенеди. В ролята му ще влезе Де Ниро, докато Пачино ще играе Джими Хофа.

Сега Ал Пачино и Робърт Де Ниро ни гледат от корицата на списание Variety, за да разкажат повече за ролите си и взаимното си уважение един към друг. 

Още от първата си среща с Робърт, което беше съвсем в началото на кариерата ми, аз просто знаех, че той ще стане голям актьор. Той има такава харизма, създаден е за това“, споделя Пачино. Това не е първата им среща на големия екран. Двамата си партнират в емблематичния филм „Жега“ от 1995 г., както и в „Праведно убийство“ от 2008 г.

Нямаме търпение да ги видим в новия филм на Скорсезе, който ще се превърне и в най-дългия филм, правен някога от режисьора. „Ирландецът“ ще трае 210 минути или три часа и половина. Това ще бъде и най-дългият филм сред предложенията на Netflix. За сравнение с други доста дълги филми на Мартин: „Вълкът от Уолстрийт“ е с продължителност три часа, две минути делят „Казино“ от това да е три часа, а „Добри момчета“ е почти два часа и половина или 147 минути.От опит знаем, че хубавите филми минават пред очите ни като един дъх, така че сме почти сигурни, че тези три часа и половина няма да уплашат верните почитатели на киното.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР