Мишел Обама ни приканва в залата

eva.bg 21 October 2019

Снимка: Instagram

Бившата Първа дама на САЩ Мишел Обама е доста активна в профила си в Instagram. Сега тя ни сподели как прекарва уикенда си.

Последният пост на Мишел е снимка, на която виждаме как тя тренира усилено в залата и ни приканва също да не пропускаме да се раздвижим:

Невинаги ми се тренира и съм на косъм да се откажа. Но винаги след тренировката се чувствам невероятно и съм доволна, че съм се раздвижила. А вие как се грижите за себе си?“, написа тя.

В коментарите всички я подкрепиха ожесточено.

Сега имаме възможността да разберем много повече за това каква личност е Мишел Обама, тъй като автобиографичната й книга „Моята история“ излезе на българския пазар този месец. Биографията на Мишел бе издадена в САЩ и Канада на 13 ноември миналата година, а след това се разпространи на 44 езика в целия свят. За рекордното време от седмица книгата бе сред първите места в класацията на New York Times за най-продавани книги.

„Все още има много неща, които не знам за Америка, за живота, за бъдещето. Но със сигурност познавам себе си. Баща ми Фрейзър ме научи да се трудя здраво, да се смея често и да държа на думата си. Майка ми Мериан ми показа как да мисля самостоятелно и да използвам гласа си", разказва Мишел в автобиографията си.  

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР