Последни проучвания в противостареещата грижа за кожата

eva.bg 17 October 2019

Първите признаци за остаряване на кожата обикновено се появяват след 30-годишна възраст. Тогава по лицето започват да се забелязват фини линии и се появяват първите бръчици. Изследвани в дълбочина, бръчките могат да бъдат разделени на четири вида: фини линии, мимически бръчки, бръчки, причинени от гравитацията или бръчки, причинени от фотостареенето.

Лаборатории Lierac се вдъхновяват от последните проучвания в областта на противостареещата грижа и създават серията CICA-FILLER - първата серия, която запълва бръчките и наподобява действието на възстановяващите механизми за корекция на всеки тип бръчки.

Ключовите активни съставки от серията са бакухиол про-колаген, комплекс от бръшлан-хвощ-шапиче, хиалу-3 концентрат и ботулиноподобен хексапептид.

Бакухиол про-колагенът е съставка с по-мощно действие дори от ретинола при синтеза на колаген и няма странични ефекти. Хиалу-3 концентратът е запазената марка на LIERAC и върху кожата той действа изглаждащо, запълващо и подхранващо. Бръшлан-хвощ-шапиче е комплекс, който допринася за еластичността на кожата. Ботулиноподобен хексапептидът ограничава свиването на мускулите, които причиняват експресивните бръчки.

Дайте най-доброто на кожата си, за да се чувствате добре в нея!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР