Те са непобедим отбор

Синди Крауфорд и Кая Гербер говорят за модната индустрия

eva.bg 11 October 2019

Снимка: instagram

„Не всеки ден имам честта да деля една сцена с дъщеря си. Беше невероятно!“, написа Синди Крауфорд за снимките, които сподели в Instagram профила си.

Синди и Кая Гербер говориха заедно на събитието на Vogue „Forces Of Fashion“, разказвайки за своя опит в модната индустрия.

18-годишната Кая върви уверено по стъпките на майка си, която е легенда в света на модата. Както се казва, младото момиче има възможността да се учи от най-добрите, затова не е и изненадващо, че стартът на кариерата й бе толкова успешен.

Дебютът си на модната сцена Кая прави на 16-годишна възраст, само няколко дни след рождения си ден. Първата си професионална фотосесия обаче снима още по-рано – когато е едва на 10. Тогава Кая позира за Junior Versace.

Синди неведнъж бе критикувана за това, че е допуснала дъщеря си до подиума толкова рано. Но супермоделът е категоричен, че не съжалява нито за миг.

На събитието тя отново потвърди това: „Не съм имала никакви притеснения за това да се съглася с желанието й да опита като модел. Казах й: „Давай! Забавлявай се, а аз ще бъда тук, за да отговоря на всичките ти въпроси“. Тя беше готова за подиума от много отдавна. Искаше го истински. Но, разбира се, има неща в индустрията, които трябва да научиш от първа ръка, за които никой не може да те подготви напълно“, разказва Синди.

Днес Синди Крауфорд е горда майка на своята красива, пораснала дъщеря, която винаги ще подкрепя в мечтите й, а Кая от своя страна не крие, че майка й е нейният кумир: „Често ме сравняват с мама. Но това за мен е най-големият комплимент, който мога да получа.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР