Гуен Стефани е модната икона на годината

eva.bg 11 October 2019

Снимка: Getty Images

На 45-ото провеждане на годишните награди People’s Choice Гуен Стефани ще бъде наградена за „модна икона на годината“.

Престижната награда, която Гуен ще грабне на церемонията по награждаването, певицата получава малко след навършването на 50-годишнината си.

Тя сподели пред своите 20,1 милиона последователи в Instagram огромното си вълнение от новината.„За мен е чест! Нямам търпение да дочакам специалната вечер!“, написа тя.

Гуен е изборът за модна икона, тъй като през годините уникалният й стил е вдъхновявал милиони хора по света, създавайки толкова много нови трендове. Днес тя продължава да се отличава, където и да се появи: „Обичам модата. Винаги съм изразявала себе си чрез стила си. Затова се възхищавам на хората, които като мен се опитват да показват ярката си индивидуалност отвън“, казвала е неведнъж Стефани.

Важно е и да отбележим, че Гуен претърпя същинска еволюция в стила си. От бунтарската й визия в No Doubt, когато носеше кожени панталони и много изрязани потници, до елегантните монохромни рокли, дантели и прибрана коса – една ретроспекция на стила на Гуен Стефани би била същинско модно приключение. Не е чудно, че тя се изявява и като дизайнер. Изминаха 15 години, откакто Стефани пусна първата си колекция дрехи, наречена „L.A.M.B.“. А светлорусата коса и яркочервени устни си остават запазена марка и най-знакова визия на певицата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР