Есенен релакс за кожата и косата

eva.bg 15 October 2019

Заменяме летните вечери с хладни октомврийски нощи. Есента е тук. Вече дошъл, новият сезон носи със себе си и нови правила в ежедневието ни, тъй като усещаме промените във времето по състоянието на кожата и косата ни.

Както за всеки друг сезон, така и през есенния трябва да полагаме подходящата грижа за себе си. Поради застудяването на времето е от изключително значение да наблегнем на повече хидратация както в грижата за кожата, така и в тази за косата.

Правилно поддържаната и хидратирана кожа по-дълго запазва приятния блясък на летния загар, радва се на равномерен тен и здрав вид. Често забравяме, че косата също има нужда от по-специално внимание, за да се приспособи правилно към новия сезон. Студените дни обикновено засилват проблеми като косопада, към който трябва да подхождаме внимателно. Най-правилното решение е да прибегнем към подходящата натурална козметика, която може да ни подари най-доброто от природата. А природата е помислила за всичко!

Fito cosmetic е руска марка, която предлага изцяло натурални продукти. Това означава без ГМО и каквито и да било формули, съдържащи парабени, което е чудесна новина за кожата и косата ни. Марката предлага огромно разнообразие от продукти, изпълняващи всичките ни желания за разкрасяване. Маски за лице, душ гелове, кремове за тяло, избелващи пасти за зъби...

Съставките в продуктите на Fito cosmetic напомнят рецептите на нашите майки и баби, които често в разкрасяващата си рутина са прибягвали към естествената сила на природата. Това е и причината огромна част от продуктите да носят името „Народни рецепти“. Една от най-атрактивните серии включва продукти на базата на козе мляко. Както е известно, то е богато на витамини, а свойствата му изглаждат, подмладяват и хидратират.

Всички малки и големи проблеми имат своите решения лесни решения с правилната козметика. Вижте в детайли продуктите на Fito cosmetic тук. Посрещнете есента с широка усмивка!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР