Анжела и фондация "Подарете книга" ви канят на среща

eva.bg 09 October 2019

Актрисата Анжела Недялкова („Аве“, „Пътят към Коста дел Маресме“, холандската продукция „Райска стая“, сериала „Връзки“), която през 2017 г. взе главната женска роля във филма „Т2 Трейнспотинг“, избрана лично от режисьора Дани Бойл, се занимава активно с благотворителна дейност.

Тя е лице на кампанията „Мисия Добротворител“, създадена по нейна идея в сътрудничество с екипа на читалище „Иван Вазов – 2014“. Кампанията е насочена към привличане и ангажиране на повече хора към доброволчески дейности, свързани с подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение (настанени в специализирани институции или ползващи социални услуги), разположени на територията на Столична община.

Идеята на всички, които стоят зад проекта, е, че положителните промени в обществото ни могат да се случат само и единствено с активното участие на всички негови представители.

На 17 октомври 2019 г. (четвъртък) фондация "Подарете книга", които са партньори на Анжела Недялкова в инициативата Мисия Добротворител, организират своята поредна доброволческа среща. Всеки, готов да отдели от свободното си време, за да помогне на някой в затруднено положение, може да заповяда в „Сохо“ на ул. Искър 4 от 18:30 ч. Прилагаме покана за срещата и поздравяваме всички замесени в тази чудесна инициатива. Повече информация тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР