Откраднали му главата!

eva.bg 09 October 2019

Снимка: getty images/guliver

Ако случайно сте пропуснали впечатляващата поява на Джаред Лето на Мет Гала през май месец тази година, значи ще ви изненадаме с този кадър. Да, именно в този вид и с отрязаната си глава под ръка актьорът застана пред фотографите.

Къде е сега главата, попита го журналист от GQ? „Не знам, мисля че някой я открадна. И ако случайно я намерят, моля да я предадат в най-близкия магазин на Gucci“, каза Лето.

Защо там ли? Защото и главата, и целият му стайлинг за Мет Гала тази година бе по дизайн именно на Gucci. А съветът на Лето е, когато я предадат в магазина, да поискат в замяна някои стари кецове, например.

По всичко личи, че самият Джаред няма намерение да прибира у дома въпросната глава, въпреки че със сигурност би се вписала в интериорната стилистика на дома му. Ще припомним, че той си държи истински ковчег в дневната.

Знам, че звучи малко откачено, но май го имам от един филм, в който играх. Не си спомням точно откъде го взех. В момента върху него са струпани купчини книги“, коментира навремето той. Дали пък не е пъхнал без да иска главата вътре...

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР