Хайде на премиера! Кристина Агилера с цялото семейство

eva.bg 08 October 2019

Снимка: getty images

Какво по-хубаво от това да отидеш на кино с цялото семейство, за да гледате хубав филм? Макар и да има време до Хелоуин, Кристина Агилера превърна семейното излизане в истинско събитие.

Певицата посети премиерата на анимацията на „Семейство Адамс“ на MGM в Лос Анджелис, като се маскира като героинята Мортиша Адамс. Агилера бе придружена от двете си деца – 11-годишния Макс и 5-годишната Съмър - и годеника си Матю Рутлър. Децата също бяха облечени подобно на героите във филма.

Кристина сподели снимки от хубавия ден с най-близките й хора в Instagram профила си, като се пошегува: „Ето го семейство Агилера-Адамс“.

Припомняме, че Кристина и Матю имат връзка от почти десет години. Съмър е първото им дете. Преди това Агилера беше омъжена за музикалния продуцент Джордан Братман, от когото е синът й Макс. С Рътлър Кристина започва да се среща почти веднага, след като обявява развода си, който пък, по думите на самата Кристина, се оказва дълго обмислено решение, тъй като бракът им е бил нещастен много дълго време.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Christina Aguilera (@xtina) на

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР