Първата „жива обувка“ стъпи в България

24 September 2019

Първата „жива обувка“ бе показана в България по повод представянето на новата есенно-зимна колекция на Deichmann у нас. Боди арт обувката е олицетворение на непреходната женска страст към култовия аксесоар.

Живият експонат е създаден от художничката Мишел Вълчева, носителкa на множество награди в международни и български боди арт конкурси и изложби. Прототипът на „живата обувка“ е дамска официална пантофка в така актуалния за този сезон животински принт, а именно леопардовия.

Водеща на специалното събитиеза представяне на новата колекция на Deichmann бе обичаната българска изпълнителка Веси Бонева. В цветното арт пространство на Mishell Art Gallery тя представи на гостите най-новите модни тенденции за есен-зима 2019, като през този сезон те са изключително разнообразни и отличителни.

Мотото на новата мода при обувките на Deichmann е „Follow your style“. От спортните сникъри до официалните парти обувки, от есенните лоуфъри и обувки с връзки до ботите и ботушите – всички те подчертават индивидуалността и излъчват уникалност. Блясък, лак, верижки, катарами и голямо цветно разнообразие – това са топ тенденциите за сезона. Цветовете са ярки, но и пастелни, а най-актуален за сезона е животинският принт – змийски, леопард и кроко. Класацията водят също цвят горчица, бордо, зелено, тъмносиньо и ярките цветове при сникърите и спортните обувки.

Повече за новите тенденции и последните модели от новата колекция на Deichmann може да видите във филиалите на Deichmann в цялата страна, наwww.deichmann.com, както и на Facebook страницата и в Instagram профила на марката в България.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР