Любовна афера – Кристен Стюарт и Chanel

eva.bg 03 October 2019

Снимка: getty images/guliver

Кристен Стюарт обикаля европейските филмови фестивали през последните седмици, а нашият моден радар я засече в изключително стилна визия на фестивала в Цюрих.

29-годишната актриса е известна с любовта си към Chanel, като лично Лагерфелд я бе избрал за своя муза. Тя бе винаги на първия ред по време на ревютата му.

Не е изненада, че за червения килим в Цюрих Кристен заложи именно на тоалет на Chanel от котюр колекцията за сезон есен/зима 2019. И със сигурност не сбърка с визията си – убедете се сами в галерията.

Причината Кристен Стюарт да обикаля фестивалите е промотирането на новия й филм „Seberg“ с режисьор Бенедикт Андрюс. Става въпрос за политически трилър по реална история, в центъра на който е героинята на Стюарт – актрисата от 60-те години Джийн Сибърг, която става обект на разследване от страна на ФБР заради подкрепата й за радикалната групировка „Черните пантери“ и връзката й с един от членовете им – Хаким Джамал.

В EVA вече сме разказвали за нейния драматичен живот и тайната около смъртта й, която и до днес не е разкрита. Цялата история може да прочетете тук: Джийн Сибърг, която знаеше твърде много.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР