Честит рожден ден, Любов

eva.bg 29 September 2019

За 47-ия рожден ден на съпругата си Гуинет Полтроу писателят и продуцент Брад Фалчък й направи възможно най-красивия подарък. В Инстаграм той й изпрати истинско любовно писмо.

Под снимка на усмихващата се Гуинет, лишена от всякакъв грим и превзетост, Фалчък написа: „Тя не е идеална – чувството й за хумор може да бъде и малко безпардонно, ядосва се много на останалите шофьори и не е особено весела преди първата си чаша кафе, смята обезводняването за недостатък на характера, а неправилно приготвената храна наранява чувствата й. Независимо от тези недостатъци, нейните качества я извисяват – сини очи, които виждат най-доброто у хората, които обича, и неизтощимо желание да накара и тях да го видят. Леки, трудолюбиви ръце, които използва за приготвянето на най-вкусните палачинки и за да ви накара да се чувствате у дома дори с най-дребни жестове. Изключително любопитство и още по-изключителна смелост, за да отиде там, накъдето то я води.”

Фалчък нарича още Гуинет най-неуморимата майка и мащеха, най-добрата съпруга. „Всичките й приятели знаят, че тя е тяхната шампионка и никой не носи дрехи като нея. Тя е безкрайно очарователна, преуспява във всичко, което прави, пие уиски, яде пържено и въпреки това се изхитрява да изглежда така. Честит рожден ден, Любов. Знам, че не съм единственият, който ще каже, слава Богу, че си се родила. Обичам те.”  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР