Кристина Агилера е готова за шоуто

eva.bg 26 September 2019

Снимка: Instagram

Кристина Агилера може да се похвали със свое шоу в Лас Вегас - в Planet Hollywood Resort & Casino, като според договора й концертите трябва да продължат до март догодина. Междувременно 38-годишната певица показа един от сценичните костюми, с които излиза на сцената.

Съдейки по двата кадъра, които сподели в Инстаграм, явно визията й е впечатляваща и много бляскава. Същото може да се каже и за тежкия грим, с който е на снимките.

Във връзка с новата визия на певицата, която доста почитатели обвиняват в прекаляване с ботокса, припомняме изявата й отпреди няколко дни на iHeartRadio Music Festival. Снимки може да видите в галерията ни.

През последните години Агилера поделя времето си между отглеждането на децата си и музикалната кариера. „Харесва ми да съм грижовна майка, която дава сигурност на децата си, дава им сили и подкрепа. Искам моите бебчета да се чувстват напълно защитени. Това е най-важното за мен, стои на първо място в приоритетите ми, нямам по-важна работа от тази да закрилям и пазя децата си“, казва певицата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР