Заредете кожата с Витамин C!

eva.bg 24 September 2019

 

Темата „грижа за кожата“ винаги ще бъде актуална, тъй като всеки се стреми да даде най-доброто за нейното здраве и перфектно състояние. Кожата е огледало на начина на живот, както и на много други важни фактори, които й влияят – от прекомерното излагане на слънце и замърсения въздух, до забързания начин на живот, в който не можем да избягаме от стреса.

С времето започваме да откриваме, че кожата изисква все повече грижа. Това е естествен процес, тъй като онези компоненти, които са я правели гладка и еластична, се изчерпват постепенно. Количеството на хиалуронова киселина в организма е изключително ключово за състоянието на кожата, но с възрастта производството му спада, като намалява и синтезът на колаген. Свободните радикали също не са едни от най-добрите приятели за кожата – те ускоряват значително процеса на стареене. Не закъсняват фините линии, бръчките, а кожата губи своята младежка свежест.

Казвайки всичко това, редно е да си дадем сметка за важните и много ключови елементи, които благоприятстват кожата в това отношение. Витамин е един от тях. Той е основен фактор за синтеза на колаген, благодарение на който кожата ни добива стегнат вид. Освен всичко друго, той е и мощен антиоксидант, играещ ролята на щит за кожата, която ежедневно се бори с оксидативен стрес и свободни радикали. Напълно доказано е, че той поддържа кожата в оптимално състояние. Но ето един важен факт, с който не всеки е наясно: кожата не може да произвежда Витамин C сама и разчита на нас да й го набавим. Приложен локално върху кожата, Витамин C стига именно там, където е най-необходим.

Можем само да се радваме, че козметологията напредва уверено в усъвършенстването на продуктите, които опонират на вредните влияния и даряват кожата с това, за което е жадна. Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster напоява в дълбочина кожата с най-необходимите й активни съставки, чрез които й осигурява силна защита срещу външните въздействия, изглаждайки бръчките отвътре.

Седемдневно приключение за кожата

Формулата на Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster съдържа 10% чист Vitamin C на прах – концентрация, която предлага оптимален баланс между ефикасност и поносимост от кожата. Колкото по-висока е концентрацията на Vitamin C, толкова по-трудно кожата го понася. Бустерът използва Викамин C в неговата активна форма. Най-често използваните в козметиката форми на Витамин C имат антиоксидантно действие единствено върху повърхността на кожата или трябва да бъдат трансформирани от нея, за да проникнат в горния кожен слой. Но витаминът в чиста форма не се нуждае от трансформиране, за да отдаде напълно целия си потенциал.

Другата активна съставка в продукта е хиалуроновата киселина, играеща така важна роля за структурата на кожните клетки. Късоверижната хиалуронова киселина, каквато е използвана тук, прониква дълбоко в епидермиса и стимулира собствения епидермален синтез на кожата, като я възстановява и изглажда. Тази мощна комбинация е допълнена с Ликохалкон А, който укрепва защитните сили на кожата, неутрализира свободните радикали и подсилва действието на Витамин C.

„Приключението“ за кожата с тези нейни перфектни съюзници е седемдневно, защото само след седем дни употреба, кожата вече изглежда значително по-свежа, сияйна и здрава. С по-нататъшна употреба, ефектът само се засилва. Заредете кожата си с Витамин С и тя ще ви се отблагодари стократно!

Тъй като опаковката и начинът на активиране на продукта са уникални, предлагаме ви кратка видео инструкция за употребата му. Важно е да знаете, че се активира (смесването на съставките) само първия път преди употреба. След това обаче срокът на годност на всяко шише започва да тече и е важно да се използва до 21 дни от активирането му.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР