А вие знаете ли от какво се нуждае кожата ви?

eva.bg 20 September 2019

„От какво точно има нужда кожата ми?“ Това е въпрос, който всеки неминуемо си задава, когато се сблъска с неприятната ситуация, в която ежедневната грижа не повлиява по никакъв начин състоянието на кожата, а хвърлените усилия, време и пари в купуването на различни продукти от аптеката се оказват напразни.

По отношение на здравето и красивия вид на кожата, не трябва да се правят компромиси, а най-добри резултати можем да постигнем с помощта на специалисти дерматолози, които могат да установят и най-специфичните й „капризи“. Френската фармацевтична компания Universkin съумява да постигне същинска революция в тази сфера, създавайки иновативен метод за оценяване, чрез който може да бъде идентифицирано от какви точно съставки се нуждае конкретно вашата кожа, за да бъде преборен всеки един наличен проблем.

Индивидуалният подход на тази система сега е прегърнат и от водещите дерматологични клиники в България, което ни дава възможност да разберем всичко необходимо за кожата ни и да предприемем най-правилните действия, за да я видим сияеща и красива. Подробният анализ на кожата става чрез така наречената „цветна диагностика“, която установява конкретните налични проблеми и степента им. Спрямо резултатите се изготвя индивидуален план за лечение, чиято база се явява серумът Universkin P, съдържащ перфектните за вас активни съставки.

Специалистите от Universkin вярват, че бъдещето на грижата за кожата е в ръцете на лекаря, който най-добре може да установи от какво се нуждае тя. Но цялостната оценка на кожатa, въз основа на която се избират най-подходящите активни съставки, може да отнеме твърде много време. Затова компанията улеснява и усъвършенства максимално целия процес на работа, създавайки дигиталната платформа SkinXs.

SkinXs e управлявана от изкуствен интелект. Тази уникална платформа служи като виртуален асистент, за да помогне на лекаря да постави най-точната диагноза и да избере най-добрите активни съставки. SkinXs e допълнителна безплатна услуга, предлагана от Universkin на всички пациенти. Можете да я видите в действие на www.universkin.com/bg.

Вижте какви са мненията на българските специалисти дерматолози, които прилагат в своята практика технологията на Universkin.

„Ние в Derma-Act държим на прецизността и индивидуалния подход към всеки пациент. Точно затова избрахме иновативната медицинска козметика Universkin. Благодарение на нея можем да предложим на пациентите си не просто поредната козметика, а точно този персонализиран подход в лечението,подобряването и поддържането на качеството на кожата на пациента. Вярваме в идеята, че лекарят е най-добрият независим експерт, който може да идентифицира потребностите на Вашата кожа и да подбере точните съставки за Вашата персонализирана грижа. Възможността да избираме активните съставки и техните концентрации, спрямо индивидуалните ви нужди, прави Universkin перфектния избор за медицинска грижа. Така ние предлагаме най-доброто решение за вашата кожа.“ - д-р Констатинос Пагидас, Клиника за дерматология и естетика „Derma-Act“ гр. София

„Персонализираната козметика е част от нашата индивидуалност! Край на стандартните кремове. Това е комплексният подход на Universkin. Включва анализ на вашата кожа, потребност от дерматолог и изработени серуми специално за вас. Използват се натурални медицински продукти, създадени от френски дерматолози, лидери в естетичната медицина. Като потребител на гамата в клиника Естедерм, харесвам съставката Витамин В3. Тя освежава и тонизира мигновено след нанасяне. Защото е прясна и приготвена пред погледа ви. Има още много вълшебни комбинации! А вие коя си избрахте?“ д-р Дончо Етугов, „Клиника Естедерм“, гр. София

„С Universkin аз лично открих решение дори и за най-капризната кожа. Очарована съм от уникалността и ефективността на Universkin – подход, който ми дава възможността да предложа на всеки свой пациент медицинска грижа в предпочитаната от него текстура и съдържаща само съставките, които ще удовлетворят нуждите и ще бъдат в синхрон с уникалността само и единствено на неговата кожа. Възможните комбинации са 1159 в 57 различни концентрации на активните съставки. Тук е важно да уточня, че всеки компонент от Universkin е изпитан под дерматологичен контрол и е съобразен с функциите и спецификата на кожата. Вашия персонален Universkin серум се приготвя пред очите ви. Тази индивидуална грижа е подходящо само и единствено за вашата кожа. В него включвам само онези активни съставки, от които кожата ви се нуждае, и то в изключително прецизна концентрация, за да постигнем ефекта, който желаете. С Universkin подаряваме на нашите пациенти в „Буеши Дерм“ специално отношение и грижа за тяхната красота и здраве.“ - д-р Нора Буеши, „Буеши Дерм“, гр. София

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР