Гуендолин Кристи – така не сте я виждали!

eva.bg 18 September 2019

Снимка: GQ

Всички знаем Гуендолин Кристи най-вече с ролята й в сериала „Игра на тронове“. 40-годишната актриса стана световно известна с героинята си Бриен, която за онези, които по някаква незнайно каква причинна не са успели да я видят, е неотстъпващ на мъжете войн.

И понеже сме свикнали с предимно мъжкото излъчване на ролята й, свикнали сме да е с доспехи и меч, всеки път, когато залага на женствена визия, успява да ни изненада. Така обаче със сигурност не сте я виждали.

Гуендолин Кристи засне може би най-сексапилната си и провокативна до този момент фотосесия. Тя е за списание GQ Style, където се снима по бельо. „Модата винаги е била интересна за мен още от малка. Тя е най-лесният и бърз начин за моментална трансформация. Носи различна енергия, различни емоции, привлича различни хора. Понеже тялото ми винаги е било обект на голям интерес, аз никога не съм бягала от експериментите и различните визии“, казва тя в интервюто към броя.

В галерията ни може да видите както част от фотосесията за GQ, така и едни от по-интересните й модни превъплъщения напоследък.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР