Розамунд Пайк на премиерата на Radioactive

eva.bg 16 September 2019

Розамунд Пайк също се разписа по червения килим на Международния филмов фестивал в Торонто. На премиерата актрисата бе облечена в черно и бяло (нейна много любима комбинация), завършвайки визията си класически - с яркочервено червило. Роклята е Proenza Schouler от круизната колекция на бранда за 2020 г.

Малко след премиерата Amazon Studios публикуваха първия трейлър на филма, разказващ за Мария Кюри – физичка и химичка, станала първи носител на две Нобелови награди и единствената жена, носителка на Нобелова награда в две различни сфери на науката, а именно физиката и химията. Розамунд влиза в главната роля и ще се въплъти в тази вдъхновяваща историческа личност.

Режисьор на филма е иранската писателка Маржан Сатрапи, която създаде автобиографичния комикс „Персеполис“ за иранската революция. Филмът, заснет по комикса, бе номиниран за Оскар.

Radioactive“ се очаква да излезе по големите екрани следващата година. Гледайте първия трейлър в следващото видео, а визията на Розамунд Пайк вижте в детайли в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР