Ето ги верните почитатели на Michael Kors

Кой гледа front row на Седмицата на модата в Ню Йорк

eva.bg 12 September 2019

Кейт Хъдсън и Никол Кидман

Снимка: getty images

Седмицата на модата в Ню Йорк завършва подобаващо с дългоочакваните колекции на Marc Jacobs и Michael Kors. Шоуто на Kors може да се похвали с впечатляващи гости, сред които Ана Уинтур, Никол Кидман и Кейт Хъдсън, които не пропуснаха да видят какво е подготвил дизайнерът за следващия сезон.

Ревюто гледаха и Емили Ратайковски, Сара Сампайо, Луси Хейл и Оливия Палермо.

Новата си колекция Майкъл нарече „американски пай“, като последният бе използван за нейно лого, а на ревюто гостите позираха сред декори на черешов пай. Много хора се чудеха каква е идеята на всичко това, докато не видяха колекцията и не я определиха за „най-американската сред всички“.

Не, дизайнерът не е посветил работата си на филма „Американски пай“ от 1999 г., а се оказа, че прави препратка към песента на Дон Маклейн - „American Pie“ - от 1971 г. Паят от песента е символ на невинността, на идеалното време за правене музика, което вече е отлетяло, както се пее в нея. Но за Макъл Корс той е символ на идеалната Америка, в която няма място за омраза. Да, той демонстрира тези свои идеи буквално, качвайки моделите си на подиума с пуловери, на които думата „омраза“ е задраскана.

Звучи прекрасно да повярваме, че жестокостта, противоречията и всичката нетърпимост между хората могат да бъдат преодолени само със споделянето на парче вкусен черешов пай... Или поне на Корс би му се искало лесно да повярваме в това.

Вижте детайли от събитието в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР