В очакване на Dibla Design Awards 2019

eva.bg 11 September 2019

За четвърта поредна година националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще зарадва всички любители на изкуството и естетиката с най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш – съревнованието Dibla Design Awards. Официалната церемония по връчването на наградите за интериорен дизайн по традиция ще се състои на 21 ноември 2019 г.

Dibla Design Awards е най-престижната трибуна в страната за изява на професионалистите в бранша, даваща възможност на всеки автор на интериорен проект да бъде забелязан, отличен и признат. Форматът има за цел да демонстрира нивото на предлаганата услуга у нас и да затвърди авторитета на специалистите, да им осигури по-широка популярност и представителност. Отличените проекти от всички категории ще бъдат включени и в Годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2019“, превърнал се в колекционерско издание.

Кандидатствайки за участие в Националното съревнование за интериорен дизайн, всеки може да извоюва заслужено място под светлината на прожекторите и да получи престижна награда за своя труд и творчески идеи. Всеки може да изпрати номинация за себе си или за проект/проектант, на който симпатизира, чрез регистрационната форма на сайта www.dibla-awards.com. Регистрацията е до 13 октомври.

Организаторите „Дибла“ за пореден път са поверили решаващата дума за присъждането на наградите на специално подбрано международно жури, съставено от български и чуждестранни специалисти и експерти, признати в световен мащаб, някои от които  истински звезди в бранша. 

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР