Съпругът на Хайди Клум й подари парче от Берлинската стена

eva.bg 05 September 2019

Снимка: getty images

В началото на август Хайди Клум и Том Каулиц официално обявиха, че са женени, макар и да имаше слухове, че са сключили брак пет месеца по-рано. До преди броени дни пък двамата бяха на медения си месец, който прекараха на остров Капри – и по-точно на легендарната яхта Christina O, принадлежала на гръцкия бизнесмен и милиардер Аристотел Онасис, бивш съпруг на Джаки Кенеди.

Не е казано обаче, че „сладкият” период трябва да приключва с медения месец. Двамата продължават да си правят мили жестове и подаръци, с които да правят дните си специални.

Сега Хайди сподели последната изненада, която Том й направи. Тя се оказа наистина оригинална. Каулиц й подари парче от Берлинската стена:

Днес пристигна един много специален подарък от моя съпруг – парче от Берлинската стена, разделяла цели 28 години града на Източен и Западен Берлин. Съпругът ми се е родил само четири седмици, преди тя да бъде бутната. Това му е дало предимството да расте в една различна Германия от онази, която родителите му познават. Благодарение на това той е могъл да опита от свободата, щастието, креативността, изкуството и надеждата. Този подарък означава много и за двама ни. Всяка сутрин ще гледам това красиво парче в градината си, мислейки си, че нямаме нужда от стени. Стените трябва да бъдат разрушавани“, написа Хайди. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР