Никол Кидман, Дейвид и Виктория Бекъм, Наоми Кембъл на наградите на списание GQ

eva.bg 04 September 2019

Дейвид, Виктория и Бруклин Бекъм

Снимка: getty images

Годишните награди „Мъж на годината“ на списание GQ винаги събират под един покрив много големи имена.

Тази година събитието се състоя в музея Tate Modern, Лондон, където по червения килим минаха Никол Кидман, Наоми Кембъл, Кайли Миноуг, Дейвид и Виктория Бекъм, Рита Ора, Ел Фанинг и много други знаменитости.

Никол Кидман заложи на елегантна яркожълта рокля от Ralph & Russo. Актрисата беше един от почетните гости на събитието, тъй като на церемонията тя получи наградата „актриса на годината".

Рокля на същия бранд облече Кайли Миноуг, която обаче избра по-изчистена визия в лаконичната гама на бялото и сивото. Наоми Кембъл пък „сглоби“ своя тоалет от мъжката колекция на Dior.

Виктория и Бруклин Бекъм придружиха Дейвид, за да го подкрепят, тъй като бившият футболист получи специалната награда „избор на редактора“. Дилън Джоунс, главният редактор на британското издание на GQ, определя Дейвид Бекъм за образцова фигура, затова Дейвид краси корицата на броя, посветен на годишните награди. 

На бляскавото събитие всички имаха възможността да се насладят на вкусните блюда на шеф Гордън Рамзи. Вижте повече от червения килим в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР