Орландо Блум: Искам следващият ми брак да бъде последен

eva.bg 28 August 2019

Снимка: getty images

В скорошно интервю, състояло се на премиерата на сериала Carnival Row, където Орландо Блум заема една от главните роли, актьорът поговори за сватбените си планове и отношенията си с Кейти Пери.

Орландо и Кейти се сгодиха на Свети Валентин тази година и оттогава ръката на Кейти краси винтидж пръстен във формата на цвете, възлизащ на пет милиона долара. След тази голяма новина всички очакваме да разберем какво планират двамата за сватбата си и кога ще се състои тя.

В интервюто обаче Блум сподели, че не бърза и има защо да е така:

Вече имам един развод и не желая да имам втори. Затова, когато ми предстои важна стъпка в живота, не бързам да я правя веднага. Сега с Кейти се намираме в чудесен момент от връзката ни, но искаме времето да покаже дали гледаме в една и съща посока. И двамата имаме такива професии, че ни се налага да бъдем разделени за дълги периоди от време. Сега е моментът, в който аз и Кейти изграждаме доверието си един към друг – нещо, което всяка двойка трябва да направи. Луд съм по нея и се радвам, че можем да се учим един от друг“, каза актьорът.

Припомняме, че Орландо бе женен за модела Миранда Кер. Бракът им продължи само три години. Имат едно дете – Флин Кристофър Блум на осем години.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР