Шарлийз Терон, Марго Роби и Никол Кидман – това се казва добър актьорски състав!

eva.bg 22 August 2019

 Шарлийз Терон, Марго Роби и Никол Кидман – три от най-любимите холивудски актриси – ще творят на една и съща снимачна площадка, за да ни разказват истински истории.

Обединява ги филмът „Bombshell”, представящ скандала, развихрил се през 2016 г. във Fox News. Тогава повече от двадесет жени обвиниха Роджър Ейлс – изпълнителен директор на компанията – в сексуален тормоз.

Шарлийз, Марго и Никол заемат главните роли. Терон ще влезе в ролята на Меган Кели, присъединила се заедно с повече от двадесет жени към обвинението на Гретчен Карлсън (Никол Кидман), която първа разкрива шокиращи истории както за шефа си, така и за цялата обстановка в медийната сфера в това отношение. Марго Роби влиза в ролята продуцентката Кейла Поспизил, най-млада от трите главни фигури.

Сега излезе официалният трейлър на лентата, която вече предизвика много шум и интерес около себе си, тъй като засяга една от най-наболелите теми напоследък, зародили движения като MeToo.

Сценарият е написан от Чарлс Ранджлф, а на режисьорския стол ще седне Джей Роуч. В следващото видео гледайте трейлъра, който ще ви запознае с главните действащи лица.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР