Майли Сайръс с нова песен, посветена на раздялата й с Лиам...

... или поне така изглежда

eva.bg 19 August 2019

Снимка: Instagram

Преди броени дни стана ясно, че Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт се разделят – и то по-малко от осем месеца, след като сключиха брак.

И двамата не казаха много за причината: Лиам написа, че няма да коментира нищо пред медиите и че желае на Майли здраве и щастие. Майли пък каза, че „никой не може да се бори с еволюцията“.

Сега обаче Майли издаде нова песен, чийто текст изглежда като насочен именно към сегашните събития в живота й. Това да издава песни след сътресения в любовния й живот се превръща в нещо като тертип на певицата. Спомнете си само какъв фурор предизвика песента й Wrecking Ball”, която тя през 2013 г. открито адресира до Лиам, след първата им тежка раздяла.

Новият й сингъл се казва „Slide Away“ и той бе качен в канала на Майли в YouTube. На снимката от видеото се виждат разпилени бутилки алкохол и хапчета, а част от текста на песента гласи: „Някога беше рай, но вече сме изгубени и е време да се откажем. Продължавам напред, не сме на 17. Не съм тази, която бях преди“. Да, не е изненада, че всички смятат, че думите й са релевантни към всичко случващо се в момента.

Приятели на Лиам пък проговориха относно раздялата му със Сайръс, твърдейки, че двамата никога няма отново да се съберат, защото актьорът се е опарил достатъчно: „Откакто двамата сключиха брак, Майли се върна към най-лошите си навици и купоните. Лиам се умори да бъде унижаван от нея, а начинът, по който тя сега се държи, просто гарантира, че той е завинаги отблъснат“, споделят източниците пред таблоида The Sun. Те разкриват също, че семейството на Хемсуърт отдавна го моли да прекрати нездравословните си отношения с Майли. Родителите на Лиам се притесняват, че за момента двамата със Сайръс са просто разделени, но не се споменава нищо за развод, което оставя отворена вратичка към подобряване на нещата. „Двамата не са един за друг, а бракът им е отровен от много време насам“, цитира таблоидът родителите на Хемсуърт.

А ето я и новата песен на Майли:

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР