Аланис Морисет: Той е тук!

eva.bg 13 August 2019

Снимка: Instagram

На 45-годишна възраст Аланис Морисет стана майка за трети път. Канадската певица с радост съобщи щастливата новина с пост в Инстаграм.

„Той е тук! Уинтър Мърси Морисет-Тредуей. През целия си живот съм мечтала да обичам трима ви!“, написа Аланис към кадъра.

Тя и съпругът й Марио имат още дъщеря на име Оникс, която е на почти три годинки и син - Евър на осем години. Двамата са женени от 2010 година. „Добре че не се отказах да търся принца, защото в един момент се бях отчаяла от мъжете. Смятах, че никога няма да намеря подходящия. Но не се предадох и открих любовта.  Затова и съветът ми към всички жени е: търсете го, не се предавайте. Той съществува“, каза преди време Аланис.

Аланис и Марио разкриха, че очакват третото си дете през март тази година. В интервю през юни месец пък певицата сподели, че е имала няколко спонтанни аборта преди да се роди малкият Уинтър.

Винаги съм искала да имам три деца. Но се изправих пред няколко здравословни предизвикателства, преживях няколко аборта и не вярвах, че това ще се случи. Толкова исках и се молех да съм бременна... Покрай неуспехите и опитите научих толкова много неща за тялото ми, за биохимичните процеси, за имунитета и генетиката... Беше един доста мъчителен процес. Разбрах какво е истинска загуба, но усетих и щастието да задържиш бебето, да го износиш, да го родиш, коментира Аланис.

Е, добре дошъл Уинтър Мърси Морисет-Тредуей! Не знаем защо майка ти е избрала зимно име за лятно бебе, но сигурно си има причина (winter на английски означава зима).

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР