Вдъхнете нов живот на косата

С терапията за коса ViTrio® Therapy

eva.bg 28 August 2019

Лятото е един от най-добрите приятели на доброто настроение, но и един от най-големите врагове на косата ни. Със сигурност вълните, слънцето и морската сол са оставили своите следи върху нея – отслабнали и цъфтящи краища, сухота, изсветлели кичури.

На помощ за възстановяването на косата ни след натрупаните солено-слънчеви следи върху нея, идва терапията за коса ViTrio® Therapy. Възстановяващият шампоан ViTrio® Therapy с витамини А, Е и D-panthenol е специално предназначен за суха, слаба, изтощена и увредена коса, която е склонна към накъсване. Благодарение на комплекса от витамини, той интензивно подхранва и укрепва фибрите на косъма, придавайки здрав и бляскав вид на косата.

Следващата стъпка е възстановяващият балсам ViTrio® Therapy с витамини А, Е и B5 + кератин, който придава свежест, мекота и блясък. Витамин В5 хидратира косата, прави я копринена, лъскава и придава обем. Кератинът пък възстановява естествената структура на косата, ефективно се бори с цъфтящите краища, хидратира и улснява разресването.

Маската ViTrio® Therapy с витамини B5, PP, E, биотин + кератин е предназначена за интензивно подхранване на увредена коса и скалп. Биотинът укрепва космените фоликули, подобрява състоянието на косата и намалява загубата й, регулира метаболитните процеси, увеличава синтеза на колаген.

Всички знаем, колко важни са витамините А и Е – благодарение на тях косата става по-здрава, ускорява се растежа, регулира се себума, защитава се от негативните ефекти на ултравиолетовите лъчи.

Не забравяйте, че косата винаги е била част от тайните оръжия на всяка жена – погрижете се за нея, вдъхнете й нов живот с подходящата терапия.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР