Робърт де Ниро се бори за попечителство над дъщеря си

eva.bg 08 August 2019

Снимка: getty images/guliver

Легендарният актьор Робърт де Ниро се яви в съда в Ню Йорк, където в момента тече дело във връзка с попечителството над 7-годишната му дъщеря Хелън, която има от Грейс Хайтауър.

Двамата със съпругата му, която съвсем скоро не само като съжителство, но и по документи ще е бивша, имаха изслушване пред съдията при затворени врати.

На излизане актьорът бе пресрещнат от журналисти с въпроси относно развода и битката за попечителството над детето, но той отказа да им отговаря. Знае се само, че Грейс иска пълно попечителство над дъщеря им, докато той иска съвместно.

Де Ниро и Грейс се разделиха през ноември миналата година, като месец по-късно подадоха молба за развод. Дъщеря им Хелън бе родена от сурогатна майка през 2011 година. Двамата имат и син, който е на 21 години. Де Ниро и Грейс са заедно от над две десетилетия.

Де Ниро има още четири деца от предишни връзки - син Рафаел от брака си с Даян Абът, по време на който осиновява и дъщеря й Дрина. От дългогодишната си връзка с Туки Смит пък има две момчета близнаци.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР