Гийермо дел Торо със звезда на Алеята на славата

eva.bg 07 August 2019

Снимка: getty images/guliver

Гийермо дел Торо иска всички емигранти да разберат, че винаги са добре дошли на неговата звезда на Алеята на славата. Режисьорът получи тази чест вчера на официална церемония в Лос Анджелис, на която Лана Дел Рей и Джей Джей Ейбрамс бяха избрани, за да говорят за безспорните заслуги и талант на човека, режисирал ленти като „Формата на водата“, „Хелбой“, „Лабиринтът на фавна“.

„Като мексиканец, да получа тази звезда на Алеята на славата, за мен е жест. А нито един жест точно сега не е банален или обикновен. Много е важно, че това се случва точно сега, защото мога да кажа на всички вас, емигранти от цял свят и от всякакви националности, че трябва да вярвате във възможностите, а не в препятствията. Не вярвайте в лъжите, които ви говорят за нас. Вярвайте в историите, които пазите в себе си, вярвайте, че всеки човек е от значение, че всички имаме истории, които искаме и трябва да разкажем“, заяви Дел Торо, който развя и целуна мексиканския флаг при откриването на звездата му.

„В ерата на еднаквите, в културата на еднотипните, той е себе си и това е най-големият урок, който съм научила от неговите истории“, заяви певицата Лана Дел Рай в речта си за режисьора.

Снимки от събитието може да разгледате в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР