В дома на Кара и Попи Делевин

eva.bg 07 August 2019

Снимка: Architectural Digest

Ето един странен дом не само, защото е много интересен и необичаен като интериорни решения, а и заради хората, които живеят в него.

Кара и Попи Делевин са две сестри, родени в Лондон, обикалящи света покрай професиите си на модели, отдавна пораснали, даже семейни, но въпреки това решиха да си построят общ дом в Лос Анджелис.

На двете често им се налага да прекарват част от годината в града, най-вече покрай работни ангажименти и затова решили, да се спрат на нещо постоянно като жилище. Но защо общо?

„Лос Анджелис може да бъде много самотно място. Трябва да полагаш огромни усилия, за да се сближиш с някого, да поддържате отношения. И понеже на една от нас винаги й се налага да идва тук по една или друга причина, имаше логика да сме със семейството си, да се прибираш вкъщи при семейството си“, казва Кара.

„Това беше нашият шанс да си направим мечтаната сестринска къщичка. Чудото е, че все още си говорим и не сме се скарали“, казва и Попи, която отсяда тук заедно със съпруга си Джеймс Кук.

Година и половина строили и обзавеждали дома, чиято основна тема е джунглата. Интериорът е изключително интересен и екзотичен, а спалните на двете сестри са коренно различни, както и самите те. Все още не са ползвали басейна, нито са готвили в кухнята, защото отсядат в този дом от началото на годината. Но със сигурност имат доста неща за разказване.

Заповядайте на виртуална разходка както в галерията ни, така и във видеото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР