Стинг се сдоби с ново жилище и то е впечатляващо

eva.bg 05 August 2019

Снимка: getty images/guliver

Стинг винаги е предпочитал да влага парите си в имоти и за пореден път доказа тази своя слабост или пък добър бизнес нюх. Музикантът си купи мезонет в Южен Сентръл Парк срещу впечатляващата сума от 65.7 милиона долара.

Да, наистина изглежда доста голяма сума за мезонет, въпреки че разполага с три спални и пет бани, а общата му площ е 540 квадратни метра. Но пък преди да даде тези пари, той продаде друг свои имот в Западен Сентръл Парк срещу 50 милиона долара. Така че реално доплати „само“ 16 отгоре.

Причината имотът да се продава за такава цена е, че се намира в района на милиардерите, както са кръстили квартала. Тук живеят само много, много богати хора и за да се сдобиеш с жилище трябва да разполагаш както със средства, така и с връзки. Наскоро финансистът Кен Грифин постави рекорд по отношение на продажбата на имоти там, купувайки си жилище срещу 238 милиона долара.

Малко се знае за интериора и екстрите, с които разполагат живеещите в тези сгради. Със сигурност обаче се радват на лично пространство, сигурност и абсолютно спокойствие. Защото нямат случайни съседи.

Стинги има още имение им в Тоскана, къща в северен Лондон, имение в Уилтшир, северозападна Англия, къщата им в Малибу, вила в езерната област Лейк Дистрикт в Северна Англия. Всичките им домова имат икономи, лични готвачи, обслужващ персонал. Впечатляващо, нали!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР