Кара Делевин и Ашли Бенсън сключиха брак

eva.bg 04 August 2019

Ето някои от вече известните подробности около церемонията.

Тя се е състояла в прочутата Малка бяла църква в Лас Вегас, струвала е около 250 паунда, а водещият е бил облечен като Елвис Пресли. Сред присъстващите са били Шарлийз Терон, Софи Търнър, братята Джонас и още неколцина близки приятели на двойката. След бракосъчетанието двете дами са се качили на бонбоненорозов кадилак и са се прибрали в хотела си.

26-годишният супермодел и 29-годишната актриса от сериала „Малки сладки лъжкини“ са били облечени в черно като Ашли е носила високи токчета и букет цветя.

Че двете скоро ще сключат брак се заговори преди няколко седмици, когато Кара и Ашли бяха снимани в Париж, с годежни пръстени.

Делевин и Бенсън се запознават през юни 2018 г. по време на съвместната си работа във филма Her Smell, но признават връзката си едва година по-късно – през юни, 2019. Кара дори се обяснява в любов на актрисата от сцената, докато получава награда за дейността си по проект, работещ за намаляването на самоубийствата сред младите хора в ЛГБТ общността. Тя благодари на Ашли с думите: Ти си един от хората, които ме научиха да се обичам точно, когато имах най-голяма нужда от това. Ти ми показа какво е истинска любов и как да я приемам, което се оказа много по-трудно, отколкото си представях.“

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР