Честит рожден ден, Меган Маркъл!

Днес херцогинята на Съсекс навършва 38 години.

eva.bg 04 August 2019

Меган Маркъл празнува вероятно най-щастливия рожден ден в живота си, защото за първи път, освен рожденичка, е и майка. Само преди два дни пък – на 2 август – на пазара се появи прословутият септемврийски брой на британския Vogue, по традиция най-чаканият и най-важният брой на годината. Още повече тази година, защото за първи път точно този брой е поверен на гост редактор и това е именно Меган.

Херцогинята на Съсекс работи върху изданието цели 7 месеца и отказва самата тя да застане на корицата му. „Щеше да е твърде самохвално“ – коментира идеята Меган. Заедно с главния редактор Eдуард Енинфул, който е първият афроамериканец, оглавил модната библия, решават да поставят на корицата 15 вдъхновяващи жени от различни сфери на обществения живот, чиито живот и дейност са свързани с мотото на септемврийския брой „Сили за промяна“.

А как точно ще празнува херцогинята днес? С Нейно Величество Елизабет II, разбира се. Кралицата е поканила херцозите на Съсекс и най-малкия си правнук Арчи Харисън Маунтбатън Уиндзор на традиционен чай, включващ и специална празнична торта, в любимото си имение – замъка Балморал в Шотландия. Това, както разбираме от британската преса, означава много и е голяма чест за Меган, че получава тази покана. За да се чувстват удобно, Хари, Меган и Арчи ще разполагат с цяло крило от замъка.

Меган ще получи безценни подаръци и от своите безценни мъже. Макар и на невръстна бебешка възраст, синът й Арчи, ще й подари красива своя фотография в невероятна гравирана сребърна рамка, а принц Хари – бижу, вероятно обеци, по собствен дизайн.

Празникът на Меган със сигурност ще е специален. Още повече, че по собствените й думи майка й винаги й е казвала, че рождените дни са нашата лична Нова година и трябва да ги празнуваме като сами, за себе си, си направим равносметка на изминалите 12 месеца и предначертаем какво искаме да направим през следващите.

Е, плановете на херцогинята на Съсекс определено се случват.

Честит рожден ден и от нас!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР